torsdag, marts 18, 2010

Sjok sjok legen

Du tager barnet/babyen på skødet og holder kærligt omkring ham/hende under armhulerne, mens du prøver på at holde fast trods diverse glædesudbrud fra stumpen og gennem diverse grineanfald for dig og div. tilskuere ;)

Sådan forløber den lille leg:

“Først kom bondemanden: Sjoooook sjook” (mens du siger sjok sjok i laaange “langsomme” bondesjok må der gerne laves sjove ansigter og du skal bevæge barnet fra side til side i takt med sjokken. Gentag sjok 2 til 3 gange)

“Så kom herremanden: Hyp hyppetihyp” (Gentages også 2 – 3 gange i et hurtigt tempo mens du hypper barnet i små hurtige hop på skødet – husk grimasserne hehe)

“Og SÅ kom den STORE MÆÆÆGTIGE (barnets navn) LIIINEE!! Hop hoppe galop!” (Lav store, høje og “vilde” hop op og ned på skødet og sig det igen med sjove grimasser ;) Gentages også 2 – 3 gange)

Og så fortsætter du bare fra starten af igen til du ikke kan holde til mere ;) Begge mine piger har fået den leget fra de var kun 2 mdr. gammel og de lærte den hurtigt. Den får med det samme smil og grin på læben :) Helene der nu er 2 år “sjokker” dukker og bamser på rad og række ;) Og hver gang hun går i gang begynder Line at smile og kiiiigger efter hvor og hvem det er som sjokker ;)

SKØN leg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Discus