lørdag, november 01, 2008

Halloween møgunger

Ja okay, så er Halloween også kommet på landet. Fair nok, hvis små børn gerne vil ud og rasle og få noget slik... Men hvad er der blevet af det at gøre noget ud af det? De tropper bare op, de der halvstore unger uden overhovedet at være klædt det mindste ud og siger “slik eller penge!” Det samme oplevede vi til fastelavn i år… De kom bare vadende… Store børn, hvor nogle af dem snart skal konfirmeres, og ville have penge uden overhovedet at være klædt ud… Hvor ville jeg godtnok føle mig selv flov… Både hvis det var mig som rendte rundt og raslede uden udklædning og i den alder eller hvis det var mig som var forældre til en af dem… Suk… Bare lidt galde fra mig…
Da det andet hold unger stod ved min dør i går uden udklædning, og den første sætning der faldt fra den store drengs mund var “slik eller penge”, ja så ku jeg ikke nære mig: “Jamen I er da ikke klædt ud!?” Den knægt stod først lige og vidste ikke helt hvad han sku sige… Han fik fremstammet “Jamen det har vi lige glemt”
møgunge“Jamen den går ikke her hos os” var mit svar. Pigen fik sagt, at den 3. dreng var klædt ud under hans vintertøj, og efter at have kigget efter havde han flænsede piratbukser på. “Det er så i orden” sagde jeg til ham og bad dem vente, mens jeg hentede en slikpose jeg tilfældigvis havde liggende. “Værgsgo, den må du få fordi du er klædt ud.” Den første dreng, som havde styret showet, stod lidt måbende over at den anden stille dreng havde fået slik og at jeg sluttede af med et “Farvel”. Kunne ikke lade være med at grine, da jeg gik ind til Kent og Helene for at fortsætte med aftensmaden. Gad vide om den anden dreng var så solidarisk, at han delte hans gevinst med hans kammerater…(?) ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Discus