lørdag, november 08, 2008

Vores yndlingskage :-) Krydderkage

Ingredienser:
• 725 g sukker
• 1 L. tykmælk eller kærnemælk
• 760 g mel
• 5 tsk. natron eller bagepulver
• 5 tsk. Kanel
• 200 g smeltet margarine
Glasur:
• 100 g smeltet margarine
• 4 dl flourmelis
• 1½ tsk. kakao
• 2 tsk. Vaniliesukker
• 4 spk. Færdiglavet kold kaffe ell. vand
Fremgangsmåde:
Tykmælk og sukker piskes. Derefter blandes mel, natron (bagepulver kan bruges) og kanel og sigtes bagefter under piskning. Smeltet margarine piskes i til sidst.
Bages i stor bradepande (ca. 40 x 40 cm) i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek gerne med en strikkepind af træ midt i kagen. Når dejen ikke hænger ved er den færdig :-)
Lad kagen stå lidt og køle en smule af. Smør derefter den varme glasur på og den er færdig. MUMS!
Obs: Den kan nemt fryses og genopvarmes. Den smager stadig skønt.
Den kan også nemt holde sig en uge uden at fryses, hvis den bare pakkes ind.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Discus