Jeg tænkte at mine super lækre muffins kræver sit HELT eget indlæg, da de bare er SÅ gode.
Jeg har prøvet at ændrede i den, så vi fjernede kakao og chokolade og tilføjede mere mel og vaniliesukker, så det blev til en vanilieudgave og bagefter med appelsinsaft og lidt ekstra mel i… Uuhhmm
Svampede chokolademuffins
Ingredienser til ca 28 stk:
2½ dl mælk
5 dl yoghurt naturel
2 dl smeltet magerine
2 æg
450 g sukker
500 g mel
100 g kakao
2 tsk natron
2 tsk vaniliesukker (mere gør ikke noget hehe)
200 g groft hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Jeg brugte min “nye” retro røremaskine, som jeg har fået af min svigermor. Jeg skriver både til jer som bruger røremaskine, men også til jer uden :)
Tænd ovnen på 200o
Bland de våde ting i skålen/med rørepiskeris. Bland bagefter de tørre ingredienser i en skål og sigt dem i og fortsæt i køkkenmaskinen/vend det isammen med ca. 2/3 af den hakkede chokolade. Hæld nu dejen i muffins forme. Jeg lagde papirmuffinsformene i nogle muffinsbageforme, så papirsformene ikke splattede ud. Fyld derefter dejen over i formene. Fyld 2/3 op i hver form. Strø resterne af det hakkede chokolade over dejen i formene.
Bages ved 15-20 min+ alt efter ovn. Vi prøvede først med varmtluftsovn, men så blev de skæve, så vi tog varmluften fra og så blev de HELT perfekte i toppen. Rigtig fine og lækre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
En hilsen fra dig om mit tankespind
varmer hos mig i mit sind :)