lørdag, juni 23, 2012

Bryllupsplanlægning...

Det er nu hyggeligt at sidde og surfe inspiration til pynt og andre ting til brylluppet :-) har fundet idéer til borddækningen og pynt.

Tror også næsten jeg har lettere klare billeder i mit hoved af hvordan invitationerne skal se ud. Jeg har også fundet skabelon til favour æskerne som jeg lige skal have redigeret i photoshop :-)

Æskerne kommer til at ligne Kina takeaway bokse i formen. Tror det bliver ret godt :-) Jeg har lavet en inspirations tavle på pinterest. Hvis du ku tænke dig at se så er mit brugernavn JemKem og mit board hedder Our wedding 2012.

Pinned Image
Skabeloner til favour æskerne

Pinned Image
Inspiration til bordpynten og dekorationerne

Kan ikke helt beslutte mig for, om der skal være et bordkort eller om jeg skal tilføje det på de små favour æsker. Hvis det bliver bordkort, så tror jeg at jeg er ret sikker på, at det bliver dem her Rødt hjerte

Pinned Image

I sidste uge var min brudepige Conni og jeg ude og prøve gallakjoler som måske ville være en mulig kjole til Conni til både brudepige kjole og til hendes galla fest på handelsskolen næste år. Jeg Ingen af dem var lige i skabet selvom især en sort en vat utroligt smuk til hende. Her er billeder af hende ^_^

 
Jeg har ordnet bordplanen og vi er halvvejs kommet frem til hvilken menu vi skal have. Hovedretten er der i hvert fald styr på. Kagen er bestilt, men vi har ikke besluttet smag og udseende :)
 
Kirken er reserveret. Bryllupstransport regner jeg også med, at der er styr på :) Det bliver en fin veteranbil. Har også forhørt mig om noget musik, men det skal vi lige have snakket lidt videre om.
Farverne er der også styr på. Det bliver sort, hvidt og rødt. Uha det er spændende :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Discus