tirsdag, december 30, 2008

Stop med amning…

zzz I går var det stop. Jeg bestilte 2 piller hos lægen som skulle stoppe min mælkeproduktion, så nu er det slut. Nu er det sutteflaske de få gange hun skal have modermælkserstatning. Og samtidig har vi trænet de sidste 2 dage med putning. Jeg var spændt på hvordan det ville gå i går, eftersom hun overhovedet ikke skulle ammes før hun skulle puttes. Men det blev slet ikke noget problem. Jeg tog hende ind på hendes værelse, trak gardinet for, sagde godnat og tændte hendes musik, sang godnatsang og lagde hende ned i hendes seng. Så nussede jeg hende lidt på ryggen og i panden mens jeg sang et vers mere, og så lagde hun sig til at sove… Var helt mærkelig, for hun har altid været bøvlet, når hun skulle puttes og de sidste 2 aftener har hun skreget og grædt i over en time, før jeg har fået hende til at sove.

Hun vågnede så efter 1½ time, for hun var jo vandt til at ville sove i mors og fars seng og få bryst. Men det var der jo ikke noget af. Så efter en halv time hvor hun var meget ked af det og nogle få slurke sutteflaske – ja så kunne jeg lige så nemt lægge hende i hendes egen seng igen :-)

Og så sov hun til kl. 6.50 :-D Så satte vi os lidt ind i stuen, hun fik tilbudt lidt sutteflaske og en skål øllebrød. Hun spiste næsten al øllebrøden. Bagefter satte vi os hen i sofaen og så lidt Baby den kække gris og læste lidt pegebog. Pludselig putter hun sig ind til mig og smålukker øjnene. Jeg går så ind på hendes værelse og tænder igen musikken og lægger hende ned mens jeg synger og hun lægger sig igen til at sove. Og der ligger hun stadig og sover :-D Jeg er bare så glad. Håber godtnok det kommer til at være så nemt fremover :-D

Er så stolt over min dygtige pige :-D

SleepingBaby_Framed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Discus